open
Klik hier voor een virtuele rondleiding
Gandante

 

MUSEUMSHOP

draakjeMuseumshop

shop

De museumshop van het belfort bevindt zich in de ontvangstruimte van het belfort in de lakenhalle.  Kom gerust eens grasduinen in ons aanbod, ook als je geen toegangsticket voor het belfort hebt.
Openingsuren
Alle dagen van 10u tot 17u30, uitgezonderd op 25 december en 1 januari.
Contact
Ellen Schiffer
info@artoria.be
09/233 39 54

draakjeWat vind je er allemaal?

In onze shop vindt u onder meer publicaties, postkaarten en gadgets. We hebben een ruim aanbod aan hebbedingen die verband houden met het belfort zoals klokjes, trompetjes, muziekdoosjes, een kleur- en tekenboek voor de allerkleinsten. Ook als je een speciale interesse hebt in alles wat met draken te maken heeft, kan je hier zeker je gading vinden. Het handgemaakt houten speelgoed werd ontwikkeld door het Gentse houtatelier Croco, de  bronzen hangers komen rechtstreeks uit het bronsatelier van Michel Cauchie. Uiteraard mag ook de Gentse strop niet ontbreken!
Indien gewenst stellen wij een pakket samen met belfortproducten dat kan dienen als relatiegeschenk, verjaardags- of jubileumcadeau,… .

Sinds kort kan je een aantal producten ook verkrijgen via onze webshop, waaronder de 3D-geprinte draakjes die exclusief bij ons te verkrijgen zijn.

Terug naar boven