Partners

 
 

Historische Huizen

Historische Huizen Gent verenigt zeven Gentse topmonumenten, waaronder het Gravensteen, het Belfort, de Sint-Pietersabdij, de Sint-Baafsabdij en het Gentse stadhuis. Het wil een brug slaan tussen oud en nieuw, tussen erfgoed en hedendaagse ontsluitingstechnieken. Zo worden de monumenten open huizen, plekken van ontmoeting tussen mensen van nu en geesten uit het verleden.

historischehuizen.stad.gent

logo-historische-huizen.png
 
 
 
logo-artoria.png

Artoria

Artoria helpt sinds begin 2000 bedrijven en organisaties bij de organisatie van hun event in en rond Gent en de kuststreek. Onze werking bestaat uit drie pijlers: het organiseren van culturele evenementen, historisch opzoekingswerk en de uitbating van het Gentse Belfort. Veel verschillende doelstellingen, met één grote constante: cultuur en geschiedenis vormen ons kloppend hart.

www.artoria.be

 
 
 

Gandante

Gidsenvereniging Gandante staat voor originele rondleidingen in en rond Gent. Met ruim 100 wandelingen, culinaire arrangementen, fietstochten, zoektochten en lezingen en een team van 30 enthousiaste gidsen tonen we je de stad zoals je ze nooit eerder zag. Gandante is de preferentiële partner van het Gentse belfort voor gegidste rondleidingen.

www.gandante.be

logo-gandante.png
 
 
 
logo-sophies.png

Sophie’s Sweets & Chocolates

Sophie’s wil het verhaal vertellen van de zoete geschiedenis in onze streek, een verhaal dat uw zintuigen zal prikkelen en uitdagen. Laat u overrompelen door ons eigenzinnig en wijs assortiment met de heerlijkste chocolade en zoetigheden! Welkom in de zoete zonde! De winkel van Sophie’s Sweets & Chocolates ligt op een steenworp van het belfort, op Botermarkt 9.

www.sophies.be